Син Мирослава Илића исти је отац из његових млађих дана а да њих двојица неоспорно личе доказ је ова фотографија из прошлости. Многи су приметили да Мирослав Илић и син Мире Антоновић имају исте очи и осмех.

 

 

Подсетимо, Мирјана Антоновић саопштила је путем свог Фејсбук профила резултате које је Суд, према Мириним речима праведно одлучио а то је да Мирослав и Девин јесу отац и син. Након  бесомучног повлачења по судовима, Мира је ову вест поносно истакла на свом налогу и то речима:

– Драги моји стрпљиви Пријатељи. Данас је дан за славље. Стигла је судска одлука да Мирослав Илић и Девин Антоновић јесу отац и син. Ми смо данас заплакали од среће и веома смо задовољни. Захваљујемо се нашим сведоцима, нашем изврсном адвокату Виљаму Паспаловском, суткињи која је праведно одлучила, медијима који су све пратили, често се сатима смрзавали као и свима вама који сте нам годинама пружали подршку да истрајемо под огромним притиском, обратила се Мирјана јавности.

Фото: АТА имагес

 

 

Мирослав није желео да призна сина,па је по том питању изнео свој став:

- Тој госпођи сам поручио да њен син има једног оца, а то је онај који га је признао и који се у документима води као његов отац. Али, ако она жели да му тај човек више не буде отац него да то будем ја, мора прво да поништи очинство тог господина - изјавио је наводећи да је у породичним односима Илић ипак све у реду:

- Мислим да мета нисам ја, него моја супруга. Ако неко хоће да тражи своје право, слободно нека изволи. Ми смо кроз то пролазили пре много година и моја породица се са овим не сусреће први пут. Ово не може да нас уздрма - поручио је кратко Мирослав.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".