Dugo očekivano okupljanje princa Vilijama i Harija, kao i njihovih supruga Kejt Midlton i Megan Markl, inspirisalo je brojne analize o tome kako su članovi kraljevske porodice međusobno komunicirali, jer njihov buran odnos i dalje ostaje u centru pažnje medija.

Foto: Profimedia

 

 

Sada se pojavio snimak zbog kojeg su korisnici društvenih mreža zamrzeli novog princa od Velsa, Vilijama, sledećeg u redu nasledstva za krunu.

Vilijama su ljudi kritikovali zbog njegovog očiglednog nedostatka pažnje prema Kejt Midlton, dok se Hari poneo veoma džentlmenski prema Megan Markl.

Foto: Profimedia

 

 

Na snimku se vidi kako se dva para spremaju da napuste publiku ispred zamka Vindzor. Princ Hari se može videti kako vodi svoju ženu do njihovog zajedničkog automobila, pažljivo joj otvara i zatvara vrata, dok Vilijam i Kejt odvojeno ulaze u auto.

Nakon pogledanog snimka, Internet je bio prepun komentara.

"Hari otvara vrata automobila za svoju ženu. Brine se da je bezbedna. Vil ne. Slučaj zatvoren."

"Hari je džentlmen. Međutim, Vilijam se ponaša kao njegov otac."

"Hari je pravi kralj i Dajanin sin. Pogledaj kako mu je stalo do svoje žene."

"Jedno je sigurno: on se neće ponašati prema svojoj ženi kao što se njegov otac ponašao prema njegovoj majci. To je ono što britanska javnost ne shvata. On je sam otvorio vrata svojoj ženi, a njegova supruga je odgovorila: hvala. To je uzajamno poštovanje."

BONUS BIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".