Bojkovićeva smatra da roditelji imaju veliku ulogu u osvešćivanju dece.

Foto: TV Novosti

 

 

- Nije lako ni jednostavno biti roditelj, a pogotovo ako se bavite glumom. Dok je Kaja bila beba, ja sam imala servis baka i deka. I to dve bake i dvojicu deka. To je tada nekako funkcionisalo. Posle kada dete krene u školu, više nema bake i deke. Ja sam se i razvela kada je ona imala oko deset godina. Tada sam i ja imala još veću odgovornost u odnosu na njeno vaspitanje i školovanje. Nije bilo nimalo lako pogotovo što je ona odmah pokazivala buntovnički duh. Taj pubertet koji je nastupio bio je za mene veoma težak, ali uspeli smo divno da se izborimo. Onda je došla u godine da hoće konkuriše za Akademiju, a u početku nije pokazivala interesovanje uopšte, nije htela da gleda nijednu epizodu "Boljeg života". To je za decu vrlo često iritantno, toliko je želela da bude svoja da joj je to smetalo. Nije htela da sledi primer svoje majke. Jednom je skupila ceo razred na ručak, nenadano, a ja sam na primer skuvala za dva dana, i više nema ničega. Ona sedi za stolom i klati onim nogicama i kaže “evo je moja mama, omiljeno lice sa malog ekrana”. U 17. godini je htela da napusti gimnaziju, da konkuriše za akademiju, ali ja to nisam dala. Rekla sam joj: moraš da maturiraš. Ništa se tu ne gubi u životu i naročito u glumi - rekla je Svetlana.

Foto: Arhiva TV Novosti

 

 

Slavna glumica otkrila je da je uvek bilo takmičenje između Dragana Gage Nikolića i Bore Todorovića "ko je bolji frajer i ko je bolji zavodnik".

- Oni su bili božanstveni, a različiti. Družili su se i privatno, bilo je tu jako mnogo anegdota, blesavih ali i smešnih. I Bora je bio poseban lik, kao glumac je bio na jedan šarmantan način bezobrazan, "u igri". On je meni mnogo pomagao, oslobodio me je. Jednom prilikom sam "zinula" i rekla da li ovako nešto može čovek da smisli, misleći na glumačko rešenje, a glumili smo bračni par – rekla je Ceca u emisiji "Kec na jedanaest". 

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "Bolji život"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".