Бојковићева сматра да родитељи имају велику улогу у освешћивању деце.

Фото: ТВ Новости

 

 

- Није лако ни једноставно бити родитељ, а поготово ако се бавите глумом. Док је Каја била беба, ја сам имала сервис бака и дека. И то две баке и двојицу дека. То је тада некако функционисало. После када дете крене у школу, више нема баке и деке. Ја сам се и развела када је она имала око десет година. Тада сам и ја имала још већу одговорност у односу на њено васпитање и школовање. Није било нимало лако поготово што је она одмах показивала бунтовнички дух. Тај пубертет који је наступио био је за мене веома тежак, али успели смо дивно да се изборимо. Онда је дошла у године да хоће конкурише за Академију, а у почетку није показивала интересовање уопште, није хтела да гледа ниједну епизоду "Бољег живота". То је за децу врло често иритантно, толико је желела да буде своја да јој је то сметало. Није хтела да следи пример своје мајке. Једном је скупила цео разред на ручак, ненадано, а ја сам на пример скувала за два дана, и више нема ничега. Она седи за столом и клати оним ногицама и каже “ево је моја мама, омиљено лице са малог екрана”. У 17. години је хтела да напусти гимназију, да конкурише за академију, али ја то нисам дала. Рекла сам јој: мораш да матурираш. Ништа се ту не губи у животу и нарочито у глуми - рекла је Светлана.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

Славна глумица открила је да је увек било такмичење између Драгана Гаге Николића и Боре Тодоровића "ко је бољи фрајер и ко је бољи заводник".

- Они су били божанствени, а различити. Дружили су се и приватно, било је ту јако много анегдота, блесавих али и смешних. И Бора је био посебан лик, као глумац је био на један шармантан начин безобразан, "у игри". Он је мени много помагао, ослободио ме је. Једном приликом сам "зинула" и рекла да ли овако нешто може човек да смисли, мислећи на глумачко решење, а глумили смо брачни пар – рекла је Цеца у емисији "Кец на једанаест". 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Бољи живот"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".