Škorpija

Škorpije vešto manipulišu sa ljudima i njihovim osećanjima. One imaju širu sliku u glavi i velike planove, a tuđe glave i srca znaju da usmere da rade u tom cilju.

NJima nije nikakav problem da nekoga iskoriste za ostvarivanje svojih planova, a posle da ga šutnu. Često ih boli tuđa sreća pa nalaze načine da je pokvare i umanje.

Foto: Profimedia

 

Jarac

Najgora stvar koju Jarac radi da bi manipulisao ljudima je da vas natera da se osećate glupim.

Svoje znanje koriste da navedu druge da urade baš ono što oni hoće, a time što vas nateraju da mislite da ste glupi i da vam treba pomoć, navedu vas i da sledite njih i njihov plan.

Foto: Profimedia

 

Ribe

Ribe lažu i manipulišu iz sasvim drugih pobuda. One žele da svi budu srećni i zato prave lažnu srećnu sliku stvarnosti ili ignorišu sve ono što kvari tu sliku. Često se pretvaraju i kako bi izbegli kritike ili se našli na udaru nečijeg besa i učiniće sve kako ne bi bile povređene.

Strelac

Strelčevi su vesele prirode i oni ne vole napete i neugodne situacije jer žele da se ljudi oko njih osećaju prijatno. Zato često daju lažne komplimente, a društvo zabavljaju sočnim pričama koje znaju poprilično da odstupe od istine. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".