Odlazak muzičkog velikana, Kornelija Kovača u živote njegovih ćerki unela je veliku tugu i bol, a očeva smrt je najteže pala najstarijoj ćerci Aleksandri koja se za vreme najbolnijih dana povukla iz javnosti. Nakon sedamnaest dana od smrti njenog oca, a još manje dana od njegove sahrane, može se reći da je pop pevačica sigurno još uvek u danima žalosti ali jedna okolnost ne pita za vreme i nametnula se baš sada pa je Aleksandra dobila prve razloge za radost uprkos teškom periodu.

 

 

Aleksandra je u petak napunila jubilarnih pedeset godina i premda bi se možda našla neka žena da kaže da to nije naročit razlog za proslavu, zlatnih 50 ipak se smatraju povodom za radost. Iz ovog razloga bol za ocem bi mogla biti ublažena. Pevačica prema svemu sudeći smatra da su ove godine pravi jubilej pa ga vredi i obeležiti. 

Prva fotografija koju je objavila je fotografija posle smrti njenog oca i to u jarko crvenim bojama koje slute na radost. Ispod fotografije je napisala "50" i dodala jedno srce, a čestitke su se nizale u komentarima.

Pratioci nisu mogli da poveruju da je pevačica već stigla do ovakvog jubileja i poručivali su da se sada i sami osećaju starije kada se sete da su koliko juče đuskali uz hitove "K2".

 

 

Poznato je čija čestitka nedostaje,  jer je Aleksandrin odnos sa sestrom Kristinom trenutno u nikad goroj fazi. Tome svedoči Aleksandrina nedavna poruka, jedina kojom se oglasila otkako joj je otac preminuo, kada se na podršci u teškim trenucima zahvalila svima i u poruci jasno pretvarala da njena sestra ne postoji.

- Danas želim da se zahvalim svim onim ljudima koji su bili tu i koji su nesebično pomogli tatinoj supruzi Snežani, mojoj sestri Anji i meni dok smo prolazile kroz najteže trenutke tatine bolesti i svega onoga što je usledilo - poručila je tada Aleksandra i sve je bilo jasno.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Goca Tržan - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".