Одлазак музичког великана, Корнелија Ковача у животе његових ћерки унела је велику тугу и бол, а очева смрт је најтеже пала најстаријој ћерци Александри која се за време најболнијих дана повукла из јавности. Након седамнаест дана од смрти њеног оца, а још мање дана од његове сахране, може се рећи да је поп певачица сигурно још увек у данима жалости али једна околност не пита за време и наметнула се баш сада па је Александра добила прве разлоге за радост упркос тешком периоду.

 

 

Александра је у петак напунила јубиларних педесет година и премда би се можда нашла нека жена да каже да то није нарочит разлог за прославу, златних 50 ипак се сматрају поводом за радост. Из овог разлога бол за оцем би могла бити ублажена. Певачица према свему судећи сматра да су ове године прави јубилеј па га вреди и обележити. 

Прва фотографија коју је објавила је фотографија после смрти њеног оца и то у јарко црвеним бојама које слуте на радост. Испод фотографије је написала "50" и додала једно срце, а честитке су се низале у коментарима.

Пратиоци нису могли да поверују да је певачица већ стигла до оваквог јубилеја и поручивали су да се сада и сами осећају старије када се сете да су колико јуче ђускали уз хитове "К2".

 

 

Познато је чија честитка недостаје,  јер је Александрин однос са сестром Кристином тренутно у никад горој фази. Томе сведочи Александрина недавна порука, једина којом се огласила откако јој је отац преминуо, када се на подршци у тешким тренуцима захвалила свима и у поруци јасно претварала да њена сестра не постоји.

- Данас желим да се захвалим свим оним људима који су били ту и који су несебично помогли татиној супрузи Снежани, мојој сестри Ањи и мени док смо пролазиле кроз најтеже тренутке татине болести и свега онога што је уследило - поручила је тада Александра и све је било јасно.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Гоца Тржан - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".