Dečko Dragane Mićalović još uvek je titula koju treba osvojiti nakon što je prošlo već duže vreme otkako se poslednji put usudila da u javnosti ima svoju jaču polovinu.

Foto: Instagram printskrin/hipokampelefentokamela

 

 

O ljubavnom životu poznate glumice neretko se spekuliše a ona uglavnom tihuje kada je za njega pitaju. Ipak, njeni potezi na društvenim mrežama katkad mogu da nagoveste razvoj događaja i na tom planu, pa je Dragana nedavno učinila nešto zaista retko. Naime, ona je objavila fotografije koje svedoče trenucima u kojima je s jednim muškarcem.

Nije poznato da li je u pitanju dečko Dragane Mićalović ali činjenica da je već nekoliko puta okačila njihove zajedničke fotografije govori dovoljno. Međutim, kada malo detaljnije zagrebete po površini jasno je i kako glasi njegovo ime i samim tim koje bi prirode mogla da bude njihova veza. Dečko na fotografijama je Miloš Majstorović i zaposlen je kao trener u istom fitnes centru koji posećuje poznata glumica.

Foto: Instagram printskrin/hipokampelefentokamela

 

 

Kako stvari stoje, dečko Dragane Mićalović sigurno je njen lični trener i dobar prijatelj, a da li je zauzeo i tu prvu titulu ostaje da se vidi. Na fotografijama su zajedno tokom jednog od treninga a glumica je Miloša uhvatila za ruku. U svakom slučaju, glumica se čini srećnom i zadovoljnom i nimalo se ne libi da deli te trenutke sa čitavim svetom, pa neka svako misli šta želi.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".