Дечко Драгане Мићаловић још увек је титула коју треба освојити након што је прошло већ дуже време откако се последњи пут усудила да у јавности има своју јачу половину.

Фото: Инстаграм принтскрин/hipokampelefentokamela

 

 

О љубавном животу познате глумице неретко се спекулише а она углавном тихује када је за њега питају. Ипак, њени потези на друштвеним мрежама каткад могу да наговесте развој догађаја и на том плану, па је Драгана недавно учинила нешто заиста ретко. Наиме, она је објавила фотографије које сведоче тренуцима у којима је с једним мушкарцем.

Није познато да ли је у питању дечко Драгане Мићаловић али чињеница да је већ неколико пута окачила њихове заједничке фотографије говори довољно. Међутим, када мало детаљније загребете по површини јасно је и како гласи његово име и самим тим које би природе могла да буде њихова веза. Дечко на фотографијама је Милош Мајсторовић и запослен је као тренер у истом фитнес центру који посећује позната глумица.

Фото: Инстаграм принтскрин/hipokampelefentokamela

 

 

Како ствари стоје, дечко Драгане Мићаловић сигурно је њен лични тренер и добар пријатељ, а да ли је заузео и ту прву титулу остаје да се види. На фотографијама су заједно током једног од тренинга а глумица је Милоша ухватила за руку. У сваком случају, глумица се чини срећном и задовољном и нимало се не либи да дели те тренутке са читавим светом, па нека свако мисли шта жели.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".