Jovanu Jeremić imamo prilike da gledamo dugi niz godina na malim ekranima. Ona je stekla popularnost prvenstveno vodeći rijaliti program "Parovi".

Foto: Jutjub printskrin/War in Ukraine LIVE

 

 

Kako su godine odmicale, tako se Jovana menjala, postajala zrelija, što se može primetiti i po njenom fizičkom izgledu. Jovana je na početku karijere imala dužu i drugu boju kose, ali i višak kilograma, te je u takvom izdanju ne biste prepoznali. Ona je aktivna na društvenim mrežama, pa je tako jednom prilikom privukla pažnju svojom objavom.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Jovana pre nekoliko godina na jednom fakultetu držala predavanje o nemoralu u sklopu takmičenja u besedništvu.

Foto: Jutjub printskrin/Besedništvo Pravni fakultet

 

 

ako je uložila mnogo truda i napora da postane diplomirani pravnik, Jeremićeva se po završetku fakulteta vratila svojoj staroj ljubavi, radu na televiziji. 

Danas, kao voditeljka Jovana često privlači pažnju javnosti smelim odevnim kombinacijama, ali i pričama da je zbog novog posla kupila stan, kao i da joj plata iznosi 2.000 evra.

Jovana Jeremić je sada ponovo je u centru pažnje, ali zbog izgleda.

Foto: Jutjub printskrin/Jovana Jeremic Official

 

 

Inače, Jovana tvrdi da nikada ništa nije radila na sebi, osim usana.

- Nisam radila ni jednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim, ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sledećem delu godine - rekla je Jovana, a onda je otkrila i šta želi da promeni na sebi:

- Planiram da mastima dopunim grudi, jer su mi se posle dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grudi, i generalno sam protiv silikona, a to što budem radila je poseban vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silikoni, samo prirodno.

Foto: ATA images

 

 

- Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos - otkrila je ona za "Kurir", pa dodala:

- Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Jovane Jeremić - voditeljka koja u svakoj emisiji iznenadi gledaoce

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".