Јовану Јеремић имамо прилике да гледамо дуги низ година на малим екранима. Она је стекла популарност првенствено водећи ријалити програм "Парови".

Фото: Јутјуб принтскрин/War in Ukraine LIVE

 

 

Како су године одмицале, тако се Јована мењала, постајала зрелија, што се може приметити и по њеном физичком изгледу. Јована је на почетку каријере имала дужу и другу боју косе, али и вишак килограма, те је у таквом издању не бисте препознали. Она је активна на друштвеним мрежама, па је тако једном приликом привукла пажњу својом објавом.

Оно што је посебно занимљиво јесте да је Јована пре неколико година на једном факултету држала предавање о неморалу у склопу такмичења у беседништву.

Фото: Јутјуб принтскрин/Besedništvo Pravni fakultet

 

 

ако је уложила много труда и напора да постане дипломирани правник, Јеремићева се по завршетку факултета вратила својој старој љубави, раду на телевизији. 

Данас, као водитељка Јована често привлачи пажњу јавности смелим одевним комбинацијама, али и причама да је због новог посла купила стан, као и да јој плата износи 2.000 евра.

Јована Јеремић је сада поново је у центру пажње, али због изгледа.

Фото: Јутјуб принтскрин/Jovana Jeremic Official

 

 

Иначе, Јована тврди да никада ништа није радила на себи, осим усана.

- Нисам радила ни једну операцију. Ја кад будем планирала да радим, ја ћу то снимати, а то ће се догодити у следећем делу године - рекла је Јована, а онда је открила и шта жели да промени на себи:

- Планирам да мастима допуним груди, јер су ми се после дојења доста урушиле. Ја сам имала фантастичне груди, и генерално сам против силикона, а то што будем радила је посебан вид кампање везан за мој имиџ. Никакви силикони, само природно.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам радила пластичне операције, само сам природно тако старила. Све је моје, чак и нос, ја имам јако леп римски нос - открила је она за "Курир", па додала:

- Једино шта сам мењала на лицу, јесу усне, али то не спада у пластичне операције. Ја сада имам 31. годину, и имам прелепо лице, тако да је ту разлика у годинама у питању.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".