Naslednika glumca Milenka Zablaćanskog, Ivana koji je krenuo očevim stopama, mogli smo da vidimo u brojnim televizijskim projektima, serijama i filmovima. On je pokazao da poseduje ogroman talenat, a svoju istinsku ljubav i sreću pronašao je pored koleginice, glumice Jelene Puzić. 

Ivana i Jelenu imali smo priliku da gledamo u jednoj popularnoj domaćoj seriji, a ono što retko ko zna jeste da su oni u vezi bili godinama.  Oni su  svoju ljubav javno otkrili  dok su igrali u seriji "Crveni mesec", iako su tada već godinama bili u vezi.

Na večnu ljubav su se zakleli krajem avgusta ove godine.

Svadbi je prisustvovao veliki broj njihovih kolega, među kojima su se našli Ivana Dudić, LJubinka Klarić, Kristina Savić, Isidora Simijonović, Matea Milosavljević, Slaven Došlo, Stevan Piale, Milorad Damjanović i brojni. 

Ivanova supruga otkrila je da vole da rade zajedno i da savetuju jedno drugo kada je u pitanju posao: 

- Više smo se susretali tokom pauza nego u kadru. Uglavnom smo probali tekst za naše scene. Ma najbolje glumim pred Jelenom - rekao je Ivan nakon što je završeno snimanje "Crvenog meseca" za domaće medije.

- "Crveni mesec" je ubedljivo najduži projekat na kome sam radila. Srećna sam što mi je Ivan i momak i kolega jer sjajno funkcionišemo i privatno i poslovno. Stalno pričamo o glumi, možda i previše- dodala je tad. 

Podsećenja radi, Ivana Zablaćanskog do sada smo imali prilike da  vidimo u serijama "Samac u braku", "Ubice mog oca", "Pet", filmu "Branio sam Mladu Bosnu", "Bićemo prvaci sveta", "Kolo sreće".

Jelena je diplomirala glumu u Beogradu, igrala je u filmovima "Pored mene" (2015), "Intezivni udarac u glavu (2012) i "Vlažnost" (2016).

(Glosi)

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma glumice Tanje Bošković

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".