Наследника глумца Миленка Заблаћанског, Ивана који је кренуо очевим стопама, могли смо да видимо у бројним телевизијским пројектима, серијама и филмовима. Он је показао да поседује огроман таленат, а своју истинску љубав и срећу пронашао је поред колегинице, глумице Јелене Пузић. 

Ивана и Јелену имали смо прилику да гледамо у једној популарној домаћој серији, а оно што ретко ко зна јесте да су они у вези били годинама.  Они су  своју љубав јавно открили  док су играли у серији "Црвени месец", иако су тада већ годинама били у вези.

На вечну љубав су се заклели крајем августа ове године.

Свадби је присуствовао велики број њихових колега, међу којима су се нашли Ивана Дудић, Љубинка Кларић, Кристина Савић, Исидора Симијоновић, Матеа Милосављевић, Славен Дошло, Стеван Пиале, Милорад Дамјановић и бројни. 

Иванова супруга открила је да воле да раде заједно и да саветују једно друго када је у питању посао: 

- Више смо се сусретали током пауза него у кадру. Углавном смо пробали текст за наше сцене. Ма најбоље глумим пред Јеленом - рекао је Иван након што је завршено снимање "Црвеног месеца" за домаће медије.

- "Црвени месец" је убедљиво најдужи пројекат на коме сам радила. Срећна сам што ми је Иван и момак и колега јер сјајно функционишемо и приватно и пословно. Стално причамо о глуми, можда и превише- додала је тад. 

Подсећења ради, Ивана Заблаћанског до сада смо имали прилике да  видимо у серијама "Самац у браку", "Убице мог оца", "Пет", филму "Бранио сам Младу Босну", "Бићемо прваци света", "Коло среће".

Јелена је дипломирала глуму у Београду, играла је у филмовима "Поред мене" (2015), "Интезивни ударац у главу (2012) и "Влажност" (2016).

(Глоси)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тање Бошковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".