Nakon što je pre više od mesec dana izgubila oca, kompozitora Kornelija Kovača, pevačica Kristina Kovač konačno ima povod za slavlje.

Odmah posle sahrane sa partnerom i ćerkom vratila se u Švedsku, gde već nekoliko godina žive, a sada se iz Stokholma javila jednim lepim povodom.

Kristina Kovač je podelila prelepe vesti na svom Instagram profilu.

„Ova žena za deset dana leti za Englesku, gde će da komponuje dve pesme za dve mlade pevačice za srpski konkurs za 'Beoviziju', sa dva britanska kompozitora sa kojima žarko želim da radim još od 'Eurosong kampa' u Belgiji proletos. Producent da umreš od kvaliteta, i kompozitor sa slike, ma ne zna se koji je bolji u svom poslu, i mala ja. :) Dva dana u Norwichu, za koja treba da završimo dve pesme kako bi na vreme bile smiksane i spremne za prijavu na 'Beoviziju'. Onda, za mene, nekoliko dana u Londonu, trenutno se bavim organizacijom još nekoliko kompozitorskih sešna / saradnji, a biće i vremena za obožavanje Londona, mog miljenika i viđanje sa raznim interesantim i talentovanim ljudima, kao i šopingčić neki. Mojoj sreći nikad kraja. A da, i ponovo letim / borim se protiv straha od letenja. :) Bravo za mene. :)“, napisala je Kristina. 

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Vesne Galiot Gale

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".