Након што је пре више од месец дана изгубила оца, композитора Корнелија Ковача, певачица Кристина Ковач коначно има повод за славље.

Одмах после сахране са партнером и ћерком вратила се у Шведску, где већ неколико година живе, а сада се из Стокхолма јавила једним лепим поводом.

Кристина Ковач је поделила прелепе вести на свом Инстаграм профилу.

„Ова жена за десет дана лети за Енглеску, где ће да компонује две песме за две младе певачице за српски конкурс за 'Беовизију', са два британска композитора са којима жарко желим да радим још од 'Еуросонг кампа' у Белгији пролетос. Продуцент да умреш од квалитета, и композитор са слике, ма не зна се који је бољи у свом послу, и мала ја. :) Два дана у Норwицху, за која треба да завршимо две песме како би на време биле смиксане и спремне за пријаву на 'Беовизију'. Онда, за мене, неколико дана у Лондону, тренутно се бавим организацијом још неколико композиторских сешна / сарадњи, а биће и времена за обожавање Лондона, мог миљеника и виђање са разним интересантим и талентованим људима, као и шопингчић неки. Мојој срећи никад краја. А да, и поново летим / борим се против страха од летења. :) Браво за мене. :)“, написала је Кристина. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".