Marija Đorđević, majka danas vrlo popularne pevačice Milice Pavlović odavno nije deo njenog života , ali ovaj put tako je Milica odlučilaOvo je zvanična priča koja postoji u javnosti, ali postoji i druga o kojoj su mediji nedavno počeli da pričaju. 

Foto: ATA images

 

Stanovnici sela Bunibord iz kog je Milica poreklom otkrili su da je pevačici majka bila privržena sve do momenta kada je popularnoj pevačici na put stao muž. Mirjanini roditelji, Dragoslav i Mira, dogovorili su se da ćerku i unuku presele u Švajcarsku gde bi zajedno živeli, ali se Mirjana u međuvremenu razvela od supruga. Tada su se promenili planovi. Majka je jednog  dana ukrala Milicu iz škole i  odvela u Švajcarsku, ali  Milica je želela da se vrati kod bake i deke za koje je bila vezana, pa ju je majka vratila u Bunibrod. 

Mirjana se na taj način postepeno distancirala od svoje ćerke koja nije želela da ima ikakav kontakt sa njenom porodicom. Sa ocem je kasnije uspostavila korektan odnos, ali sa majkom on nikada nije popravljen. Kada je pevačica u avgustu slavila 31. rođendan, majka joj je poslala javnu poruku putem "Fejsbuka" u kojoj je stajalo "Srećan rođendan, jedino moje", ali Milica na to nije reagovala. Samo Milica i Mirjana znaju šta se tačno krije iza ovog komplikovanog odnosa, kao i da li je njihovo pomirenje ikada moguće.

(Svet)

BONUS VIDEO: 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".