Марија Ђорђевић, мајка данас врло популарне певачице Милице Павловић одавно није део њеног живота , али овај пут тако је Милица одлучилаОво је званична прича која постоји у јавности, али постоји и друга о којој су медији недавно почели да причају. 

Фото: АТА имагес

 

Становници села Буниборд из ког је Милица пореклом открили су да је певачици мајка била привржена све до момента када је популарној певачици на пут стао муж. Мирјанини родитељи, Драгослав и Мира, договорили су се да ћерку и унуку преселе у Швајцарску где би заједно живели, али се Мирјана у међувремену развела од супруга. Тада су се променили планови. Мајка је једног  дана украла Милицу из школе и  одвела у Швајцарску, али  Милица је желела да се врати код баке и деке за које је била везана, па ју је мајка вратила у Буниброд. 

Мирјана се на тај начин постепено дистанцирала од своје ћерке која није желела да има икакав контакт са њеном породицом. Са оцем је касније успоставила коректан однос, али са мајком он никада није поправљен. Када је певачица у августу славила 31. рођендан, мајка јој је послала јавну поруку путем "Фејсбука" у којој је стајало "Срећан рођендан, једино моје", али Милица на то није реаговала. Само Милица и Мирјана знају шта се тачно крије иза овог компликованог односа, као и да ли је њихово помирење икада могуће.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".