Proslavljeni glumac Nenad Jezić jednom prilikom je otvorio duši i ispriča sve o teškim počecima braka sa suprugom Sarom koja mu je sudbonosno "da" izgovorila 1996. godine u manastiru Visoki Dečani, na Kosovu i Metohiji. Ko je glumcu tada bio kum javnosti nije poznato, ali je poznato da je on svojevremeno kumovao venčanju Željka Joksimovića s prvom suprugom Vesnom s kojom ima ćerku Minu.

Foto: V. Danilov

 

 

Željko i Nenad o njihovoj povezanosti nisu često pričali u javnosti, Jezdić je jednom prilikom u razgovoru za domaće medije istakao da će zauvek biti vezani neraskidivom vezom - kumstvom i uspomenama iz momačkih dana.

Glumac je priznao i da privatno sluša neku drugu vrstu muzike od one koju izvodi njegov kum.

- Kad odmaram ili radim u podrumu u mojoj destileriji obožavan da slušam glasnu muziku. Slušam naše filharmoničare, simfonijski orkestar RTS. Volim da čujem i violinsku muziku, Čajkovskog, Baha, ali dobru izvornu narodnu muziku - ispričao je glumac svojevremeno za Kurir.

Foto: P. Milošević

 

 

Nenad Jezdić je kao i Željko iz Valjeva, a kako su ranije pričali, zajedno su pohađali isti razred osnovne škole. Jedna pesma ima posebno mesto u njegovom srcu.

- U svom selu dočekujem goste pesmom "Marš na Drinu". Ali ne sa rečima, reči nekako uvek devalviraju. I ovo što pričam o sebi devalvira. Ali eto, sam razlog što je nastala, mesto gde je nastala - kompozicija je nastala u Valjevu - posebno me podiže, posebno me radi i posebno me čini ponosnim što sam to gde jesam, tu gde jesam, i što sam takav kakav sam - zaključio je Jezdić.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".