Прослављени глумац Ненад Језић једном приликом је отворио души и исприча све о тешким почецима брака са супругом Саром која му је судбоносно "да" изговорила 1996. године у манастиру Високи Дечани, на Косову и Метохији. Ко је глумцу тада био кум јавности није познато, али је познато да је он својевремено кумовао венчању Жељка Јоксимовића с првом супругом Весном с којом има ћерку Мину.

Фото: В. Данилов

 

 

Жељко и Ненад о њиховој повезаности нису често причали у јавности, Јездић је једном приликом у разговору за домаће медије истакао да ће заувек бити везани нераскидивом везом - кумством и успоменама из момачких дана.

Глумац је признао и да приватно слуша неку другу врсту музике од оне коју изводи његов кум.

- Кад одмарам или радим у подруму у мојој дестилерији обожаван да слушам гласну музику. Слушам наше филхармоничаре, симфонијски оркестар РТС. Волим да чујем и виолинску музику, Чајковског, Баха, али добру изворну народну музику - испричао је глумац својевремено за Курир.

Фото: П. Милошевић

 

 

Ненад Јездић је као и Жељко из Ваљева, а како су раније причали, заједно су похађали исти разред основне школе. Једна песма има посебно место у његовом срцу.

- У свом селу дочекујем госте песмом "Марш на Дрину". Али не са речима, речи некако увек девалвирају. И ово што причам о себи девалвира. Али ето, сам разлог што је настала, место где је настала - композиција је настала у Ваљеву - посебно ме подиже, посебно ме ради и посебно ме чини поносним што сам то где јесам, ту где јесам, и што сам такав какав сам - закључио је Јездић.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".