Australija je stigla na Mundijal sa jasnim ciljem, ali Kengurima neće biti lako u paklenoj konkurenciji gde ih čekaju Francuzi, Danci i Tunis. Ipak, Miloš Degenek veruje da Australija može do dobrog rezultata. 

- Ceo tim mora da ide ka jednom cilju! I igrači koji igraju i koji su na klupi moraju da žrtvuju svoje želje i ambicije, da budu spremni i fizički i psihički kako bi vukli napred za dobrobit ekipe - rekao je Miloš Degenek za "RTS".   

Prokomentarisao je naravno reprezentativac Australije i nacionalni tim Srbije. Degenek je sa nekim članovima naše reprezentacije igrao, a tokom bogate karijere su mu neki bili i rivali. 

- Srbija nikada nije imala jaču reprezentaciju, ali kao kolektiv. Kao drugari, prijatelji i ljudi nikada nisu bili jači. Ništa ne može da ih poljulja - uveren je reprezentativac Australije srpskog porekla. 

Imao je Miloš Degenek iskustva igranja na klimatizovanim stadionima u Dohi te je govorio i na tu temu za kamere "RTS-a"!

- Na stadionu je hladno. Temperatura je normalna, ne oseća se toplota i sparina. Idealno vreme za fudbal. Nema vetra, ništa ne smeta. Možda zvuči čudno, ali savetujem svima da ponesu duks na tribine bez obzira što je napolju 30ak stepeni - podvukao je Degenek. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".