Аустралија је стигла на Мундијал са јасним циљем, али Кенгурима неће бити лако у пакленој конкуренцији где их чекају Французи, Данци и Тунис. Ипак, Милош Дегенек верује да Аустралија може до доброг резултата. 

- Цео тим мора да иде ка једном циљу! И играчи који играју и који су на клупи морају да жртвују своје жеље и амбиције, да буду спремни и физички и психички како би вукли напред за добробит екипе - рекао је Милош Дегенек за "РТС".   

Прокоментарисао је наравно репрезентативац Аустралије и национални тим Србије. Дегенек је са неким члановима наше репрезентације играо, а током богате каријере су му неки били и ривали. 

- Србија никада није имала јачу репрезентацију, али као колектив. Као другари, пријатељи и људи никада нису били јачи. Ништа не може да их пољуља - уверен је репрезентативац Аустралије српског порекла. 

Имао је Милош Дегенек искуства играња на климатизованим стадионима у Дохи те је говорио и на ту тему за камере "РТС-а"!

- На стадиону је хладно. Температура је нормална, не осећа се топлота и спарина. Идеално време за фудбал. Нема ветра, ништа не смета. Можда звучи чудно, али саветујем свима да понесу дукс на трибине без обзира што је напољу 30ак степени - подвукао је Дегенек. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".