Kada pripremamo rusku salatu obično je napravimo malo više, pa je "Treći dan" jedemo na parčetu hleba i stoji nam danima u frižideru.
Kada je reč o samom jelu, preporučje se oprez zbog sastojaka koje sadrži majoneza, kuvanog krompira može imati kratak rok trajanja i vrlo brzo se pokvariti bez obzira bila ona posna ili mrsna.
Vrlo je važno da obratite pažnju na odlaganje. Nije dovoljno da je samp prekrijete folijom, jer će se uvući mikroorganizmi iz drugih namirnica u nju. Uvek je odlužite u posudu i dobro zatvorite da ne može ući vazduh i drugi mikroorganizmi. Čuvajte je na temperaturi oko četiri stepena i pojedite u roku od tri dana. Ne savetuje se da stoji duže od toga.
(Alo)
BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI
Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".
Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".