Kada pripremamo rusku salatu obično je napravimo malo više, pa je "Treći dan" jedemo na parčetu hleba i stoji nam danima u frižideru.
Kada je reč o samom jelu, preporučje se oprez zbog sastojaka koje sadrži majoneza, kuvanog krompira može imati kratak rok trajanja i vrlo brzo se pokvariti bez obzira bila ona posna ili mrsna.
Foto: Printskrin/Jutjub/Moja Kuhinja Tanja
Vrlo je važno da obratite pažnju na odlaganje. Nije dovoljno da je samp prekrijete folijom, jer će se uvući mikroorganizmi iz drugih namirnica u nju. Uvek je odlužite u posudu i dobro zatvorite da ne može ući vazduh i drugi mikroorganizmi. Čuvajte je na temperaturi oko četiri stepena i pojedite u roku od tri dana. Ne savetuje se da stoji duže od toga.
(Alo)
BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI
Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".
Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".