Када припремамо руску салату обично је направимо мало више, па је "Трећи дан" једемо на парчету хлеба и стоји нам данима у фрижидеру.
Када је реч о самом јелу, препоручје се опрез због састојака које садржи мајонеза, куваног кромпира може имати кратак рок трајања и врло брзо се покварити без обзира била она посна или мрсна.
Врло је важно да обратите пажњу на одлагање. Није довољно да је самп прекријете фолијом, јер ће се увући микроорганизми из других намирница у њу. Увек је одлужите у посуду и добро затворите да не може ући ваздух и други микроорганизми. Чувајте је на температури око четири степена и поједите у року од три дана. Не саветује се да стоји дуже од тога.
(Ало)
БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".
Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".