Када припремамо руску салату обично је направимо мало више, па је "Трећи дан" једемо на парчету хлеба и стоји нам данима у фрижидеру. 

Када је реч о самом јелу, препоручје се опрез због састојака које садржи мајонеза, куваног кромпира може имати кратак рок трајања и врло брзо се покварити без обзира била она посна или мрсна. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Moja Kuhinja Tanja

 

Врло је важно да обратите пажњу на одлагање. Није довољно да је самп прекријете фолијом, јер ће се  увући микроорганизми из других намирница у њу. Увек је одлужите у посуду  и добро затворите да не може ући ваздух и други микроорганизми. Чувајте је на температури око четири степена и поједите у року од три дана. Не саветује се да стоји дуже од тога. 

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".