Adem LJajić oženo se sa Zubejdom Bećković i to u sred Svetskog prvenstva u Kataru. Mlada je tom prilikom nosila kratku, a široku haljinicu i krznene papuče.

Za venčanje se saznalo zahvaljujući Ani Rajković, supruzi golmana Predraga Rajkovića, koja im je na Instagramu čestitala sklapanje braka objavivši njihovu fotografiju sa naslovom "Upravo venčani".

Ovakvo venčanje opisuje skromnost i prizemnost koja krasi fudbalera LJajića. A kako je počela njegova i Zubejdina ljubav je isto tako neobična.

Naime, Adem i Zubejda išli su zajedno u školu, ali je ljubav između njih planula znatno kasnije. Kada je fudbaler okončao vezu sa manekenkom Sofijom Milošević, koja je u međuvremenu postala partnerka njegovog kolege Luke Jovića, intenzivnije je počeo da se druži sa lepom umetnicom, a ubrzo su se rodile i emocije.

Oni ne žele pažnju medija i obično drže svoju intimu daleko od javnosti, pa tako nisu ni pričali o svojoj ljubavi.

"Zanimljivo, oni se poznaju još iz mlađih dana. Bili su bliski i pre nego što je LJajić postao uspešan fudbaler. Zubejda je slikarka, završila je magistarske studije u Skoplju i imala je veliki broj samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Ona radi kao nastavnica likovne kulture u jednoj osnovnoj školi u Novom Pazaru. Zanimljivo, popularna Buba iza sebe ima jedan brak i majka je dve devojčice," otkrio je izvor ovog para.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".