Popularni par Sofija Milošević i Luka Jović tri godine su živeli u Madridu, da bi se nedavno, zbog fudbalerovog poslovnog angažmana, preselili u Italiju. Neko vreme nije im polazilo za rukom da pronađu odgovarajuću kuću za svoju porodicu, a onda su naišli na nekretninu u Firenci koja im u potpunosti odgovara.

"Nakon dugo, dugo traženja i života u hotelu konačno smo pronašli ovde kuću koja nam odgovara i nedavno se uselili u nju. Prilikom odabira mesta za život važno nam je bilo da kuća ima dosta prirodnog svetla i dvorište. I dalje smo u procesu njenog sređivanja, tako da su nam pune ruke posla", ispričala je Sofija, koja sa Lukom ima sinove Alekseja i Teodora, dok fudbaler iz prethodne veze ima i najstarijeg naslednika Davida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Sofija i Luka planiraju proširenje porodice, a manekenka bi volela da dobije i ćerku.

"Kada sam drugi put ostala u drugom stanju, bila sam ubeđena da nosim žensko dete. Volela bih iskreno da u budućnosti postanem mama jedne devojčice, jer mislim da je dosta trojica dečaka u jednoj kući", priznala je ona.

Venčanje su nekoliko puta odlagali, najpre zbog pandemije korona virusa, a onda zbog Sofijine druge trudnoće, te se nadaju da će se na proleće 2023. godine "kockice poklopiti" i da će tada konačno stati na "ludi kamen".

Foto: ATA images

 

"To je jako duga priča. Kada smo prvi put krenuli sa planovima za venčanje desila nam se svetska pandemija, tako da zaista nismo želeli da rizikujemo i bilo koga izlažemo potencijalno opasnoj situaciji. Nakon toga dogodila se druga trudnoća, pa smo sve morali da pomerimo za još neko vreme, ali evo nadamo se stvarno da nam više ništa neće poremetiti planove i da ćemo se venčati na proleće", zaključila je manekenka.

(Glorija)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".