Популарни пар Софија Милошевић и Лука Јовић три године су живели у Мадриду, да би се недавно, због фудбалеровог пословног ангажмана, преселили у Италију. Неко време није им полазило за руком да пронађу одговарајућу кућу за своју породицу, а онда су наишли на некретнину у Фиренци која им у потпуности одговара.

"Након дуго, дуго тражења и живота у хотелу коначно смо пронашли овде кућу која нам одговара и недавно се уселили у њу. Приликом одабира места за живот важно нам је било да кућа има доста природног светла и двориште. И даље смо у процесу њеног сређивања, тако да су нам пуне руке посла", испричала је Софија, која са Луком има синове Алексеја и Теодора, док фудбалер из претходне везе има и најстаријег наследника Давида.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Софија и Лука планирају проширење породице, а манекенка би волела да добије и ћерку.

"Када сам други пут остала у другом стању, била сам убеђена да носим женско дете. Волела бих искрено да у будућности постанем мама једне девојчице, јер мислим да је доста тројица дечака у једној кући", признала је она.

Венчање су неколико пута одлагали, најпре због пандемије корона вируса, а онда због Софијине друге трудноће, те се надају да ће се на пролеће 2023. године "коцкице поклопити" и да ће тада коначно стати на "луди камен".

Фото: АТА имагес

 

"То је јако дуга прича. Када смо први пут кренули са плановима за венчање десила нам се светска пандемија, тако да заиста нисмо желели да ризикујемо и било кога излажемо потенцијално опасној ситуацији. Након тога догодила се друга трудноћа, па смо све морали да померимо за још неко време, али ево надамо се стварно да нам више ништа неће пореметити планове и да ћемо се венчати на пролеће", закључила је манекенка.

(Глорија)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".