Fudbalska reprezentacija Srbije igra danas protiv Švajcarske odlučujući meč na Svetskom prvenstvu.

Posle slabijeg početka, "orlovi" su uspeli da se mentalno podignu i rezultatsku prednost prebace na svoju stranu munjevitom brzinom.

Maestralnim dodavanjem kapitena Dušana Tadića, Vlahović je uspeo da se izbori za poziciju i uputi udarac u dalji ugao Švajcarskog golmana i zatrese mrežu u 35. minutu (2:1).

Podsetimo, nije dobro počelo za Srbiju, Đerdan Šaćiri je postigao gol na 1:0 u 20. minutu.

Međutim, nisu se predavali reprezentativci Srbije i brzo su izjednačili - u 26. minutu.

Sjajno je centirao Dušan Tadić sa levog krila, u brzoj polu-kontri "orlova", a u punom trku Aleksandar Mitrović, krećući se s desne u levu stranu kaznenog prostora, dijagonalno po šesnaestercu, glavom na fantastičan način "prosledio" loptu u gol Švajcarske.

 

p style="text-align: center;"strongZa još vesti zapratite nas na našoj a href="https://www.facebook.com/nportal.rs" target="_blank"zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti"./a/strong/p src="httpstrongBONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI/strong/p
pstrongBONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI/strong/p
p style="text-align: center;"strongZa još vesti zapratite nas na našoj a href="https://www.facebook.com/nportal.rs" target="_blank"zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti"./a/strong/p p style="text-align: center;"stronga href="https://www.facebook.com/nportal.rs" target="_blank"Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs"./a/strong/p p style="text-align: center;"strongZa još vesti zapratite nas na našoj a href="https://www.facebook.com/nportal.rs" target="_blank"zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti"./a/strong/p ps://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".