Фудбалска репрезентација Србије игра данас против Швајцарске одлучујући меч на Светском првенству.

После слабијег почетка, "орлови" су успели да се ментално подигну и резултатску предност пребаце на своју страну муњевитом брзином.

Маестралним додавањем капитена Душана Тадића, Влаховић је успео да се избори за позицију и упути ударац у даљи угао Швајцарског голмана и затресе мрежу у 35. минуту (2:1).

Подсетимо, није добро почело за Србију, Ђердан Шаћири је постигао гол на 1:0 у 20. минуту.

Међутим, нису се предавали репрезентативци Србије и брзо су изједначили - у 26. минуту.

Сјајно је центирао Душан Тадић са левог крила, у брзој полу-контри "орлова", а у пуном трку Александар Митровић, крећући се с десне у леву страну казненог простора, дијагонално по шеснаестерцу, главом на фантастичан начин "проследио" лопту у гол Швајцарске.

 

p style="text-align: center;"strongЗа још вести запратите нас на нашој a href="https://www.facebook.com/nportal.rs" target="_blank"званичној Фејсбук страници - будимо "на ти"./a/strong/p src="httpstrongБОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ/strong/p
pstrongБОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ/strong/p
p style="text-align: center;"strongЗа још вести запратите нас на нашој a href="https://www.facebook.com/nportal.rs" target="_blank"званичној Фејсбук страници - будимо "на ти"./a/strong/p p style="text-align: center;"stronga href="https://www.facebook.com/nportal.rs" target="_blank"Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс"./a/strong/p p style="text-align: center;"strongЗа још вести запратите нас на нашој a href="https://www.facebook.com/nportal.rs" target="_blank"званичној Фејсбук страници - будимо "на ти"./a/strong/p ps://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".