Prema različitim navodima, Nataša je posle razvoda utehu pronašla u vezi sa poznatim političarem Goranom Pitićem. Međutim, veza je potrajala vrlo kratko a novinarka se odselila u Pariz gde i danas živi.

Pored funkcije ministra koju je obavljao za vreme vlasti Zorana Đinđića, Pitić može da se pohvali fantastičnom biografijom i nesvakidašnjim životnim putem.

Foto: Printskrin/Jutjub/Dnevnik

 

Rođen je 1961. godine u Velesu, gde je njegov otac dobio posao, a odrastao u Zadru. Tamo je napravio i prve košarkaške korake. Po dolasku u Beograd zainteresovao se za pevanje. Početkom osamdesetih, u vreme dok je bio postdiplomac, sa grupom "Dukat" nastupao je u Skadarliji, da bi kasnije postao član prve postave grupe "Legende", koja se tada zvala "Čarolije".

‒ Nezaboravan nastup imao sam 1985. u Nici, u operi "Akropolis" gde sam pevao u horu opere "Samson i Dalila", koji je pratio Plasida Dominga. Pevao sam i prvi tenor u operi "Erodijada" u Oranžu, pred deset hiljada ljudi. Sve mi se to dopalo pa sam krenuo i na časove solo pevanja. Godinu dana pevao sam i u Pozorištu na Terazijama. Bilo me je i na "Mesamu 87", bio sam prateći vokal Radisavu Rodiću Rokiju koji je osvojio prvo mesto.

‒ U mom životu bilo je fatalnih momačkih ljubavi, bolnih, čudesnih, razarajućih, što neko za mene nikad ne bi rekao, jer me gledaju kao racionalnu osobu. Emocije su čudo. Nekad se čini da se ceo svet ruši kad gubimo ljubav, a onda shvatimo da život ipak ide dalje. Mislim da je ponekad dobro ne kontrolisati emocije, pustiti ih da izađu, da traju, jer je to – zdravo.- izjavio je jednom prilikom.

(Hello)

BONUS GALERIJA: Dunja Kusturica - lepa ćerka slavnog reditelja

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".