Према различитим наводима, Наташа је после развода утеху пронашла у вези са познатим политичарем Гораном Питићем. Међутим, веза је потрајала врло кратко а новинарка се одселила у Париз где и данас живи.

Поред функције министра коју је обављао за време власти Зорана Ђинђића, Питић може да се похвали фантастичном биографијом и несвакидашњим животним путем.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Дневник

 

Рођен је 1961. године у Велесу, где је његов отац добио посао, а одрастао у Задру. Тамо је направио и прве кошаркашке кораке. По доласку у Београд заинтересовао се за певање. Почетком осамдесетих, у време док је био постдипломац, са групом "Дукат" наступао је у Скадарлији, да би касније постао члан прве поставе групе "Легенде", која се тада звала "Чаролије".

‒ Незабораван наступ имао сам 1985. у Ници, у опери "Акрополис" где сам певао у хору опере "Самсон и Далила", који је пратио Пласида Доминга. Певао сам и први тенор у опери "Еродијада" у Оранжу, пред десет хиљада људи. Све ми се то допало па сам кренуо и на часове соло певања. Годину дана певао сам и у Позоришту на Теразијама. Било ме је и на "Месаму 87", био сам пратећи вокал Радисаву Родићу Рокију који је освојио прво место.

‒ У мом животу било је фаталних момачких љубави, болних, чудесних, разарајућих, што неко за мене никад не би рекао, јер ме гледају као рационалну особу. Емоције су чудо. Некад се чини да се цео свет руши кад губимо љубав, а онда схватимо да живот ипак иде даље. Мислим да је понекад добро не контролисати емоције, пустити их да изађу, да трају, јер је то – здраво.- изјавио је једном приликом.

(Хелло)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дуња Кустурица - лепа ћерка славног редитеља

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".