Nije nepoznanica da je u jeku svoje karijere Lepa Brena nastupala maltene svaki dan, a ponekad i dva puta dnevno. Ona i "Slatki greh" punili su sve dvorane širom Jugoslavije, a ni u ostalim zemljama nisu bili manje popularni.

Foto: Jutjub printskrin/ Reflektor

 

 

Brena je sa svojim bendom 1987. godine uspela da u Beogradu održi čak 31 uzastopni koncert. Iako je Dom sindikata bio pun do poslednjeg mesta, ovo više nije želela da ponavlja.

- Htela sam da odem na Zlatibor da se odmorim i relaksiram i probudila sam se sa ogromnim herpesom, ali moram pre svega toga da vam ispričam jednu anegdotu iz tog perioda. Najbolji menadžer svih vremena, Raka Đokić i ja smo smislili nešto. Iv Montan i Silvi Vartan su držali koncert u Parizu svaki dan i mi smo se takmičili sa njima, ali to niko nije znao.

Foto: Z. Knežević

 

 

- Oni su držali prvo 15 koncerata, a mi održimo 16. Na kraju su oni održali 30, a mi 31, da to zabeležimo. I sledeći dan sam se probudila i imala sam herpes od nosa do grudne kosti. U to vreme sam otišla kod Titovog doktora koji je inače njemu lično pravio vakcine kada je putovao u Afriku, gde moraš da se vakcinišeš protiv raznih bolesti. Kada je video koliko sam bolesna obećao je da će mi pomoći - počela je priču Brena, a potom otkrila koje se čudo dogodilo nakon njegovog leka.

Foto: Z. Knežević

 

 

Nakon ovoga je naučila lekciju.

- Kada sam dobila tu njegovu vakcinu i preparat nikada više u životu nisam imala herpes, ali isto tako nikada više u životu neće pevati trideset i jedan dan zaredom - ispričala je Brena za "Grand".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".