Није непознаница да је у јеку своје каријере Лепа Брена наступала малтене сваки дан, а понекад и два пута дневно. Она и "Слатки грех" пунили су све дворане широм Југославије, а ни у осталим земљама нису били мање популарни.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Reflektor

 

 

Брена је са својим бендом 1987. године успела да у Београду одржи чак 31 узастопни концерт. Иако је Дом синдиката био пун до последњег места, ово више није желела да понавља.

- Хтела сам да одем на Златибор да се одморим и релаксирам и пробудила сам се са огромним херпесом, али морам пре свега тога да вам испричам једну анегдоту из тог периода. Најбољи менаџер свих времена, Рака Ђокић и ја смо смислили нешто. Ив Монтан и Силви Вартан су држали концерт у Паризу сваки дан и ми смо се такмичили са њима, али то нико није знао.

Фото: З. Кнежевић

 

 

- Они су држали прво 15 концерата, а ми одржимо 16. На крају су они одржали 30, а ми 31, да то забележимо. И следећи дан сам се пробудила и имала сам херпес од носа до грудне кости. У то време сам отишла код Титовог доктора који је иначе њему лично правио вакцине када је путовао у Африку, где мораш да се вакцинишеш против разних болести. Када је видео колико сам болесна обећао је да ће ми помоћи - почела је причу Брена, а потом открила које се чудо догодило након његовог лека.

Фото: З. Кнежевић

 

 

Након овога је научила лекцију.

- Када сам добила ту његову вакцину и препарат никада више у животу нисам имала херпес, али исто тако никада више у животу неће певати тридесет и један дан заредом - испричала је Брена за "Гранд".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".