Ona je ispričala da je više od deset godina u srećnom braku sa Brajantom, sa kojim je dobila četvoro dece, dok je 20 godina to bilo nezamislivo budući da je upravo on bio kum njenog bivšeg muža.

Da stvar bude još neverovatnija, njih troje znaju se od tinejdžerskih dana, a tada su bili veoma bliski.

- Ja sam bila osoba kod koje je Brajant dolazio po savete o devojkama, a on je meni takođe davao savete o vezama. Kliknuli smo od samog starta, a u njemu je bilo nešto zbog čega smo se lako povezali - ispričala je Dezirej.

Dezirej je otkrila da je Brajant često priređivao zabave na koje je išao i njen tadašnji dečko, koji ju je redovno varao. Međutim, ona se udala za njega ne sluteći da je preljubnik.

- Brajant je znao šta mi bivši radi iza leđa, da mi nije veran - rekla je.

Na dan svadbe, sve je išlo svojim tokom, a onda je svadbeni govor uništio ceremoniju. Naime, Brajant je bio kum, te je pao pod uticaj alkohola, a zatim u pripitom stanju priznao da voli Dezirej oduvek.

- Te noći Brajant mi je rekao tokom našeg poslednjeg plesa: "Zašto mi nisi dala priliku? Uvek bih se brinuo o tebi" - ispričala je ona, te istakla da ga nije shvatala za ozbiljno.

Međutim, nakon godinu dana braka, Dezirej je shvatila da je njen suprug preljubnik, te je odmah zatražila razvod, dok je utehu našla u kumu svog supruga.

- Brajant je jednostavno bio tu za mene, jednog dana smo se poljubili i dopalo mi se, a onda smo postali više od prijatelja. Prvo smo bili prijatelji, zatim smo počeli da izlazimo i postali smo par, a onda smo se i venčali. Sada smo u braku već deset godina i imamo četvoro dece - zaključila je ova Britanka.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".