Aleksandra Prijović i Filip Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a njihova ljubavna priča počela je pre sedam godina.

Filip je tim povodom danas posvetio svojoj supruzi emotivnu poruku, uz zajedničku fotografiju sa jednog od mnogobrojnih putovanja.

 

 

"7. Volim te", napisao je on uz emotikone srca, a ispod objave počele su da se nižu čestitke.

Aleksandra i Filip svoju ljubav krunisali su brakom 2018. godine u junu, a u martu naredne godine dobili su naslednika Aleksandra. Pevačica je jednom prilikom ispričala kako su se upoznali i čime ju je Živojinović osvojio.

- Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - ispričala je Aleksandra tada i otkrila kako su se nakon toga sreli u jednom klubu, gde joj je on prišao i rekao kako bi bili super par, na šta se ona samo nasmejala i pomislila kako priča gluposti. Sutradan joj se Filip javio na Instagramu, počeli su da se dopisuju i sve ostalo je istorija.

Prvi poljubac desio se u Aleksandrinom stanu, a pevačica je svojevremeno rekla da je odmah znala da je Živojinović "onaj pravi".

Foto: Nebojša Paraušić

 

 

- Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla 'ništa', jer znate kako je u početku - kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni. Međutim, insistirao je da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu - izjavila je Aleksandra.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".