Po razvodu od kolege Irfana Mensura Srna Lango odabrala je da ljubavni život ostavi po strani. Posvetila se odgajanju sinova, koje je izvela na pravi put, dok se takođe u velikoj meri okrenula poslu. Godinama Srna Lango ljubav deli isključivo sa naslednicima i publikom, koja joj je istom merom vraća.

Foto: Predrag Mitić

 

 

Glumica, koja se dokazala i kao vrsna književnica, voli kada je na sceni ili pak kada pred kompjuterom smišlja zaplet svoje nove priče, a najradosnija je kada je okružena članovima porodice. Stariji sin Aleksa i mlađi Pavle, koji je pošao njenim stopama, centar su sveta dramske umetnice te ona u šali voli da kaže kako su to jedini muškarci koji su joj u ovom momentu potrebni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna.lango)

 

Uživa Srna u svakom danu provedenom s naslednicima, ponosi se njihovim odabirima profesije, a podržava ih i kada je reč o emotivnim partnerkama. Buduće snajke izuzetno voli i ceni i ne usuđuje se o njima da kaže niti jednu jedinu ružnu reč. Smatra da su vredne njenog poštovanja sve dok usrećuju njene sinove i dok se prema njoj ophode s pažnjom i uvažavanjem.

Da je glumica zadovoljna zbog toga kakav su izbor po pitanju izabranica njeni mezimci napravili svedoče fotografije koje je pre par dana objavila na svom "Instagramu". Naime, Srna se pratiocima pohvalila devojkom starijeg sina Alekse, Marijom, tačnije odnosom koji mladi par gaji. Na privrženost sina i buduće snaje dramska umetnica nije ostala imuna, a po svemu sudeći ni njeni fanovi koji su ispod slika nanizali divne komentare.

Foto: Instagram printskrin/srna.lango

 

 

Srna Lango ljubav vidi kao osnovnu pokretačku snagu za život i stvaranje stoga je presrećna kada vidi da su njeni naslednici u tom pogledu zadovoljni. 

Srna Lango je jednom prilikom otkrila da su deca imala ključan uticaj na njen odnos sa Irfanom Mensurom.

- Neko koga uvodiš zvanično u život, neko sa kime ti se dete viđa, aposlutno misim da mora biti, sve u 16, vrlo proveren čovek, u svakom smislu, a onda i detetov izbor. Ne bih ja bila u Irfanovom životu da Filip nije rešio da sam ja u redu za njegov život. I ne bi Irfan bio u mom životu da Aleksa nije rešio to - istakla je glumica.

(Stori)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".