Kada nas je pre nešto manje od dve godine kantautor Đorđe Balašević napustio, vest o njegovoj smrti pogodila je čitavu naciju, a tuga Olivere Balašević, njegove supruge kao i čitave porodice do danas je nemerljiva. Teško se mire sa činjenicom da ga više nema, a tuga je iz dana u dan sve veća, kao i usamljenost njegove udovice kojoj, kako i sama kaže, nedostaju jutra, popodneva i večeri koje je provodila sa svojom najvećom ljubavi i životnim saputnikom.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

 

Ipak, da prebrodi bol pomažu joj unuke Simona, Peta i Vera u kojima pronalazi utehu i radost i zbog kojih se svojski trudi da se na njenom licu ne vide tragovi suza i tuge, te je zbog svakodnevne borbe koju u sebi vodi ona na neki način primorana da bude nasmejana i kada joj nije do toga. Svog supruga čuva u srcu i mislima, a neretko i na "Instagramu" voli da podeli trenutke koji je sećaju na njega, uglavnom pretvorene u stihove.

Vedrina koja Oliveru krasi na fotografijama svedoči da su to i te kako lepe uspomene, međutim iako sa širokim osmehom na licu, tuga Olivere Balašević uočljiva je i pored toga što je pokušala da je sakrije iza modernih naočara, a opis koji je stavila dovoljno govori o tome koliko joj Đole nedostaje te da će mnogo vremena morati da prođe kako bi rane na njenom srcu zacelile.

Foto: Instagram printskrin/olivera.balasevic

 

 

- Zima će sa mnom da se inati? Pa nije samo sneg taj gde mogu da ostanu tragovi - napisala je Olivera koja je objavom svoje pratioce podsetila na stihove pesme „Ne volim januar“ i time kod mnogih izazvala najnežnije emocije.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".