Sve je počelo onda kada je par osetio posledice novčane krize uzrokovane pandemijom korona virusa prošle godine. Za jednu godinu uspeli u da uštede 1.320 evra, a kada su na TikToku otkrili kako, oduševili su sve. Oni su svaki put kad su imali intimne odnose ubacibali 6 evra u kasicu prasicu. Kako su imali intimne odnose čak 220 puta za 12 meseci uspeli su da sakupe pomenutu svotu.

- Bili smo iznenađeni, a punjenje tri kasice je bilo neverovatno - rekla je devojka i dodala da je štednja bila mnogo lakša kada su uživali u nežnim trenucima zajedno.

Par u početku nije imao plan šta da radi sa svojom ušteđevinom, rekavši da jednostavno čuvaju novac na stranu za neočekivane račune i hitne slučajeve. Međutim, nakon što su se verili prošlog septembra, sada planiraju da potroše novac za putovanje na medeni mesec.

Meksički par sa ovim načinom štednje nastavlja i 2023. godine - a sudeći po komentarima ispod videa inspirisali su i ostale mlade parove. LJudi su oduševljeno komentarisali i podržali njihovu ideju, a bilo je i onih koji su se našalili na račun svog ljubavnog života.

"Moja kasica bi u tom slučaju bila prazna" i "Nemate pojma koliko ste srećni", bili su samo neki od komentara.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".