Sve više građana prijavljuje da im se preko noći upali lampica za gorivo, a čini se da nema pouzdanog načina kako da zaštite rezervoar od lopova.

U poslednje vreme u medijima i na društvenim mrežama često se mogu naći ispovesti ljudi koji se žale da im je iz vozila nešto ukradeno, obijeno ili opštećeno. Svedoci smo da je sve više razbijenih prozora zbog krađe ličnih stvari, poput torbica, telefona pa čak i pakovanja običnih jelkica za auto. To nam govori da lopovi baš ne prezaju ni od čega.

Ali fotografija koja je nastala sinoć u beogradskom naselju Medaković, brzo je izazvala je veliku pažnju na mrežama iz više razloga.

Foto: Instagram/printskrin/serbialive_beograd

 

Naime, na njoj se vidi kako je neko pokušao da iz parkiranog vozila, tj. iz rezervoara da izvuče gorivo uz pomoć creva i kante, koje je prilikom bekstva tu i ostavio.

Olakšavajuća okolnost u celoj priči je da je vlasnik vozila naišao i sprečio krađu. Ne samo da se radi o krivičnom delu, već ovakav postupak može biti opasan, jer je u pitanju zapaljiva materija, te bi se u slučaju nepravilnog postupanja, mogao povrediti i kradljivac a i neka nevina osoba koja se u tom momentu zatekla u blizini.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".