Sudeći po lavini komentara koju je pomenuta objava izazvala, tvrdi se da je neko od komšija vlasnika unakaženog vozila, u želji da mu se osveti zbog zauzetog parking mesta, ostavio brdo smeća na vozilu marke BMW. On je u besu razmazao i kečap, tunjevinu, pavlaku, hleb...

Fotografija ovog vozila objavljena je na društvenim mrežama u grupi Mirijevo.

- Neko ne voli kad mu komšijski BMV zauzme parking mesto - navodi se u opisu objavljenih fotografija.

Foto: Fejsbuk/printskrin

Ovaj potez izazvao je bes i veliku polemiku među meštanima Mirijeva.

- Pa sramota. Ovo je nečovek. Ne poštuje hranu i ne shvata da neko nema hleba da jede... Nevaspitanje iz kuće poneto - navela je u komentaru jedna žena.

Neki od njih otvoreno su postavili pitanje da li će i sledeći put nekom vozaču koji se parkira tu da se desi slična neprijatnost. 

- To je javni parking! Ako motiv nije nešto drugo... Ako je zbog parkinga to je onda čist bezobrazluk... A ako je motiv nešto drugo onda je možda i dobro prošao... Ko će znati šta je po sredi... - dodaje se u komentaru.

Meštani Mirijeva, koji inače imaju hroničan problem sa nedostatkom parking mesta, nisu stali na stranu komšije koji je isprljao vozilo.

- Koliko moraš da budeš zlo da bi ovako nešto uradio komšiji. Parking nije njegovo vlasništvo, uostalom šta ako je neko došao u goste - podelila je oštro jedna korisnica mreža.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".