Судећи по лавини коментара коју је поменута објава изазвала, тврди се да је неко од комшија власника унакаженог возила, у жељи да му се освети због заузетог паркинг места, оставио брдо смећа на возилу марке БМW. Он је у бесу размазао и кечап, туњевину, павлаку, хлеб...

Фотографија овог возила објављена је на друштвеним мрежама у групи Миријево.

- Неко не воли кад му комшијски БМВ заузме паркинг место - наводи се у опису објављених фотографија.

Фото: Фејсбук/принтскрин

Овај потез изазвао је бес и велику полемику међу мештанима Миријева.

- Па срамота. Ово је нечовек. Не поштује храну и не схвата да неко нема хлеба да једе... Неваспитање из куће понето - навела је у коментару једна жена.

Неки од њих отворено су поставили питање да ли ће и следећи пут неком возачу који се паркира ту да се деси слична непријатност. 

- То је јавни паркинг! Ако мотив није нешто друго... Ако је због паркинга то је онда чист безобразлук... А ако је мотив нешто друго онда је можда и добро прошао... Ко ће знати шта је по среди... - додаје се у коментару.

Мештани Миријева, који иначе имају хроничан проблем са недостатком паркинг места, нису стали на страну комшије који је испрљао возило.

- Колико мораш да будеш зло да би овако нешто урадио комшији. Паркинг није његово власништво, уосталом шта ако је неко дошао у госте - поделила је оштро једна корисница мрежа.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".