Snimak koji je razbesneo ljude svedoči o neljudskosti koja danas vlada, s obzirom na to da su pronađena tri psa, koja su najpre mučena, a nakon toga i zamrtznuta.

- Dragi građani Srbije i svi koji me prate... Užasnuta, tužna i poražena pišem ovo posle strašnih snimaka zlostavljanja i ubijanja životinja u Boru, tačnije u prihvatlištu za napuštene životinje. Na hiljade vas mi je poslalo snimke, ali ja nemam snage to da objavim. Imam već pet životinja u kući i trenutno nemam uslova za usvajanje još jedne. Za sada - istakla je ona, pa dodala:

- Kao čovek molim svakog od vas da bude ruka spasa životinjama koje će biti ubijene u Boru ali i širom zemlje ako ne nađu nove vlasnike.

Foto: ATA images

 

- Ako volite životinje i ako imate dobro i veliko srce pomozite svim onim šapicama i tužnim očima. Spasite ih smrti - napisala je Jelena, pa dodala:

- Kada je reč o meni, ja apelujem na medije i vlast. Apelujem i molim. Moramo kao narod i kao država da budemo bolji prema našim životinjama. Mi to možem, ne zahteva puno ni truda ni sredstva.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

- Lično planiram da otvorim prihvatilište za životinje u budućnosti i na taj način dam svoj doprinos. Koristim ovo malo slave, da apelujem protiv ubijanja životinja, protiv lopova, protiv zverskog mučenja.

- Apelujem da se uvedu jasni i strogi zakoni za one koji ubijaju i muče životinje - napisala je Jelena, pa dodala:

- Ja zbog ovakvih scena ne mogu da spavam godinama, boli me nesreća i nemoć. Molim vas pomozite životinjama.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".