Posao stripera se mnogima čini veoma zabavnim, lakim, ali i bezbednim, pogotovo što se društvo vodi mišljenjem muškarca kao oličenje snažog i jačeg pola. Međutim, realnost je drugačija. NJihov posao ponekad zna da bude veoma naporan i nelagodan.

Šta se zapravo krije iza kulisa i sa kakvim se sve problemima susreću striperi, pokušao da je odgovori jedan od članova poznate grupe "Dreamboy", Pjej Finč. On je u ovom poslu više od 10 godina, a njegova grupa, veoma popularna u Velikoj Britaniji, rado je viđena na mnogim proslavama, slavljima i devojačkim večerima.

Ovaj mladi striper osvrnuo se na ponašanje gostiju, tačnije žena na zabavama, a kako se može zaključiti iz njegove priče, više puta se našao i neugodnim situacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DREAMBOYS® (@dreamboys)

- Bilo je momenata kada su vikale 'Skidaj sve' dok su bacale grudnjake na nas. Ako izađemo u tu gomilu, žene će pokušati da nas zgrabe ili ogrebu, ponekad i ugrizu - rekao je on i dodao da plaćen nastup ne znači da su oni "komad mesa".

Foto: Milena Anđela

 

Govoreći za strane medije, mladi striper je sve više otkrivao drugu stranu medalje svog posla. Pa tako, devojke su znale da dođu i iza bine kako bi ih pozdravile, ali i dodirivale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DREAMBOYS® (@dreamboys)

- Da je obrnuto, odnosno da ja to isto učinim ženi, verovatno bih odmah bio uhapšen ili samo udaljen iz kluba - dodao je i istakao da žene na zabavama mogu da budu puno gore od muškaraca, kao i da alkohol ima jedan udeo u tome.

Istakao je da je njegov posao kao i svaki drugi, profesionalnu mu pristupa i ne meša ga sa privatnim.

Foto: Milena Anđela

 

Grupa je inače osnovana 1986. godine i sve do danas održavaju se redovne subotnje noćne predstave po celoj Velikoj Birtaniji. Radi se o dvosatnim grupnim nastupima profesionalnih plesača i pojedinih stripera koji rade čak sedam dana u sedmici.

Jednom prilikom imali su nastup i za princezu Dajanu. Tada su bili odeveni kao grčki bogovi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DREAMBOYS® (@dreamboys)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".