Naslednica Željka Sašića i Sonje Vuksanović, često je interesantna medijima što zbog svojih roditelja što zbog druženja sa raznim javnim ličnostima. O njenim vezama se dosta pisalo, povezivali su je sa raznim muškarcima ali ona o tome nije pričala ili je demantovala.

Kako kaže izvor, bivši fudbaler ne krije vezu sa mladom Sofijom, što se može zaključiti po tome što objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, dok je Šašićeva i dalje tajanstvena po tom pitanju.

Milan i Sofija pre nekoliko nedelja bili su u Barseloni na odmoru, gde su bili desetak dana a onda su došli u Beograd i zajedno su ih viđali u prestoničkim lokalima i dok su šetali gradom. Trenutno se njih dvoje nalaze na Zlatiboru gde uživaju u zimskim čarima.

 

 

Podsetimo, Sofija je takođe bila povezivana i sa reprezentativcem Srbije, Nemanjom Radonjićem a isplivala je informacija da je Nemanja Sofiji bio neveran i da se tokom njihove veze, iza njenih leđa viđao sa pevačicom Marinom Visković ali Sofija se nije oglašavala ovim povodom.

Pre Nemanje, Šašićeva je uživala u romansi sa bivšim fudbalerom Crvene Zvezde Brankom Jovičićem. Po svemu sudeći, fudbaler joj je i dalje u srcu jer nakon raskida nije obrisala komentare koje su stavljali jedno drugome ispod slika dok su bili u emotivnoj vezi.

- Moja ljubav - napisala je Sofija ispod slike uz koju je stavila nekoliko emotikona srca.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".