Siniša Mihajlović nas je napustio krajem prošle godine nakon duge i teške bolesti.

Da bi prisustvovali meču Crvene Zvezde i Vojvodine, u Beograd je došao Dražen Mihajlović sa svojom porodicom, ali i sinovima Siniše Mihajlovića, Dušanom i Nikolasom.

Brat legendarnog fudbalera, Dražen Mihajlović, uključio se ranije putem video-linka u emisiju "Kec na jedanaest" na K1 televiziji i pozvao sve da dođu na Marakanu i oproste se od Mihe koji je ispisao stranice istorije ovog sporta.

Foto: Instagram printskrin/dusanmiha88

 

 

- Sudbina je tako htela da ta utakmica bude između njegova dva tima, "Zvezde" i "Vojvodine". NJegova poslednja oproštajna utakmica bila je 2007. godine u Novom Sadu na stadionu "Karađorđe", a evo sada ova oproštajna utakmica koja obeležava njega i njegov život biće na "Marakani". Ovom prilikom bih pozvao sve one koji su ga voleli i poštovali, zbog svega što je učinio u životu, da se dostojno i mi u Srbiji oprostimo od njega - rekao je Dražen.

- Moram da iskoristim priliku da se još jednom zahvalim njegovoj supruzi Arijani za sve što je učinila za sve ove godine dok je bio u bolnici. Ona je svaki dan provela uz njegov krevet. To može samo neko ko nekoga iskreno voli. Izabrao je pravu ženu. Ona je jedna divna majka, divna supruga je bila, samo reči hvale imam za nju.

Foto: Profimedia

 

Mihajlovićev brat otkrio je i zašto Mihina supruga Arijana i ćerke Virdžinija i Viktorija nisu došle u Srbiju da prisustvuju ovom događaju.

- Biću na utakmici zajedno sa dva Sinišina sina, Dušanom i Nikolasom. Nažalost Viktorija i Virdžinija, Miroslav i supruga Arijana ne mogu da dođu zbog nekih svojih obaveza - rekao je Dražen.