Još jedan tužilački slučaj između Mirjane Antonović i Miroslava Ilića je razrešen. Ovaj put je Mirjana Antonović je ove godine odnela pobedu.  Zbog ovog rešenja oglasio se Vilijam Paspalovski, Mirjanin advokat, koji je potvrdio da je Antonovićeva i u ovom sporu pobedila.

- Tako je, danas sam dobio od Tužilaštva da su odustali od krivičnog gonjenja jer su utvrdili da nije krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti. Nisam još stigao Mirjani da javim - rekao je Mirjanin advokat kroz smeh i dodao:

Foto: Predrag Mitić

 

- Miroslav je pre nekoliko godina podneo i krivičnu prijavu protiv Mirjane zbog proganjanja, ali je i to odbijeno, kao i ovo.

Pevač nije imao želju da komentariše usvojenu odluku Tužilaštva niti da otkrija da li će pokrenuti neki novi postupak protiv nekadašnje ljubavnice.

Prošlo je manje od godinu dana kako je Ilić podneo krivičnu prijavu protiv Mirjane za povredu tajnosti postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje sa suđenja.

- Od strane punomoćnika Miroslava Ilića podneta je prijava za delo povreda tajnosti podataka. Radi se o objavama na Fejsbuku iz 2017, 2018. i 2019. godine kao i o nekim novinskim člancima... Toga puno ima, danas nismo mogli da se izjašnjavamo o tome. Potrebno je iskopirati predmet, videti o čemu se radi, pa će se Mirjana izjasniti - objasnio je tada njen advokat Vilijam Paspalovski i dodao da joj je pretilo godinu dana zatvora i novčana kazna za ovo delo, ukoliko bi se utvrdilo da je kriva.

Foto: ATA images

 

Mirjana je nedavno izjavila, povodom presude suda da je Miroslav otac njenog sina Devina, oni će se vratiti na sud i početi iznova jer je presuda ukinuta.

(24 sedam)