Suprug Tanje Rađenović ne pojavljuje se često u javnosti, a o njenom privatnom životu se malo toga zna.

Jedno od zaštitnih TV lica “Nacionalnog dnevnika” Tanja Rađenović (43) već je trinaest godina u srećnom braku sa Petrom (48), profesorom fizičke kulture u Francuskoj diplomatskoj školi. Poznata voditeljka ružičaste televizije kaže da se Petar i ona znaju dosta dugo, još od njenih tinejdžerskih dana, ali da se poznanstvo svodilo samo na javljanje jedno drugome.

Foto: Anđela Stevanović

 

 

Svog supruga Petra voditeljka je upoznala na veoma specifičan način ni ne sluteći da će se samo godinu dana kasnije udati za njega. Danas su njih dvoje srećni, a njihovu ljubav krunisalo je rođenje dvaju ćerki.

- Ja sam i tada mislila da je lep, zgodan i šarmantan, a on kaže da je i tada smatrao da sam jako zanimljiva, onako mala, plava, nasmejana i što bi on rekao - bledunjava. Prošle su godine da se nismo videli, a onda nas je spojio zajednički prijatelj - ispričala je voditeljka za "Blic magazin".

 

 

- Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj “silikonskoj dolini” na Dorćolu.

 

 

- Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana - ispričala je svojevremeno Tanja.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".