Voditeljka "Pinka" Dea Đurđević podelila je sinoć na društvenim mrežama prvu fotografiju posle operacije ruke, koju je imala pre dva dana, a nije krila da je srećna što oporavak ide u pravom smeru.

Dea Đurđević je prošla pakao kad joj je pre četiri godine autobus otkinuo ruku, a u periodu posle toga joj je, takođe, bilo teško.

 

 

- Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmernoj podršci! Šaka je juče operisana i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtevna operacija - navela je Dea Đurđević juče na svom Instagram profilu.

- Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu - dodala je ona.

- I ovo smo preživeli. Sada još jače. Kada je najteže onda se najlepše smejemo i najjače se borimo. Vidimo se sutra ujutro na "Pinku"! Budite mi bezbedni - zaključila je bila Dea.

Foto: Printskrin/Instagram/deadjurdjevic_official

 

 

Dea je u više navrata javno pričala kako nema komunikaciju sa ocem, te da je navikla da sa njim ne deli ni loše ni dobre stvari koje joj se događaju. Nedavno je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" na "Blic TV" spominjala tatu, koji je, kako ističe, odabrao da ne bude u njenom životu.

- Nije mi bilo svejedno što nemamo kontakt. Prvo sam bila ljuta, onda sam bila tužna, a na kraju to preboliš. Čitala sam puno, tako sam prebolela. Čitala sam dosta o psihologiji i negde samu sebe sam ubedila da je to trebalo da se desi i da iz svega nešto možeš da naučiš - ispričala je Dea.

Foto: Anđela Stevanović

 

 

Voditeljka je otvoreno pričala i o periodu posle saobraćajke.

- Bilo je momenata da mrzim ljude koji imaju obe funkcionalne ruke. Meni dođe recimo medicinska sestra da mi pomogne, ja sam bila na morfijumu i sve me boli i ona da mi pojača malo morfijum ili da mi da neki drugi lek, ja je gledam sa mržnjom - govorila je bila Dea.

- Ja sam se njoj posle izvinila, jer prosto nije fer, ona vodi računa o mom životu, a ja joj se mrštim. Ja sam se onda pitala zašto ja, ne zašto ne ona, nego zašto ja. Ali onda kad prestaneš da pitaš shvatiš, valjda zato što mogu da podnesem, ne znam... Poenta je kako sve to preživiš i šta naučiš - dodala je voditeljka.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".