Водитељка "Пинка" Деа Ђурђевић поделила је синоћ на друштвеним мрежама прву фотографију после операције руке, коју је имала пре два дана, а није крила да је срећна што опоравак иде у правом смеру.

Деа Ђурђевић је прошла пакао кад јој је пре четири године аутобус откинуо руку, а у периоду после тога јој је, такође, било тешко.

 

 

- Драги моји људи, хвала вам свима на неизмерној подршци! Шака је јуче оперисана и коначно смо скинули ортозу. Ово је била веома захтевна операција - навела је Деа Ђурђевић јуче на свом Инстаграм профилу.

- Требало ми је много да се психички припремим за нову интервенцију и сад се осећам фантастично. Бескрајно сам захвална што могу да користим своју руку и што ћу је тек користити у пуном капацитету - додала је она.

- И ово смо преживели. Сада још јаче. Када је најтеже онда се најлепше смејемо и најјаче се боримо. Видимо се сутра ујутро на "Пинку"! Будите ми безбедни - закључила је била Деа.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/deadjurdjevic_official

 

 

Деа је у више наврата јавно причала како нема комуникацију са оцем, те да је навикла да са њим не дели ни лоше ни добре ствари које јој се догађају. Недавно је у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" на "Блиц ТВ" спомињала тату, који је, како истиче, одабрао да не буде у њеном животу.

- Није ми било свеједно што немамо контакт. Прво сам била љута, онда сам била тужна, а на крају то преболиш. Читала сам пуно, тако сам преболела. Читала сам доста о психологији и негде саму себе сам убедила да је то требало да се деси и да из свега нешто можеш да научиш - испричала је Деа.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

Водитељка је отворено причала и о периоду после саобраћајке.

- Било је момената да мрзим људе који имају обе функционалне руке. Мени дође рецимо медицинска сестра да ми помогне, ја сам била на морфијуму и све ме боли и она да ми појача мало морфијум или да ми да неки други лек, ја је гледам са мржњом - говорила је била Деа.

- Ја сам се њој после извинила, јер просто није фер, она води рачуна о мом животу, а ја јој се мрштим. Ја сам се онда питала зашто ја, не зашто не она, него зашто ја. Али онда кад престанеш да питаш схватиш, ваљда зато што могу да поднесем, не знам... Поента је како све то преживиш и шта научиш - додала је водитељка.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".