DŽon Travolta je slomljen čovek od tragične smrti njegove supruge Keli Preston 2020. godine, kaže izvor blizak glumcu.

- DŽon još uvek smatra sebe oženjenim čovekom i kaže da će ostati veran Keli do smrti. On priča o Keli stalno. To je tužno, ali on se zarekao da će ostati u celibatu do kraja života. Kada bi bio sa drugom ženom, on bi to doživeo kao preljubu i izdaju svoje žene Keli - objašnjava dobro obavešten izvor za Radaronline.

DŽon i Keli upoznali su se 1989. godine na snimanju filma, a pred oltar su otišli dve godine kasnije, bili su jedan od onih parova koji je svakim pojavljivanjem u javnost izazivao tračak ljubomore kod mnogih. Voleli su se dugo godina, a u ljubavi ih nisu pokolebale ni brojne tragedije.

Kao istaknuti članovi Sajentologije i DŽon i Keli su uživali veliku pažnju, dok je crkva pokušavala na sve strane da im pomogne u karijeri. A onda se dešava tragedija za tragedijom.

2009. godine njegov sin DŽet, koji je imao samo 16 godina iznenada umire, nakon što je pao u kupatilu i glavom udario o kadu.

DŽon Travolta je priznao da je to "najgora stvar koja se ikome ikad može dogoditi", te da se svakodnevno bori protiv depresije koja je nastupila nakon tragičnog gubitka.

Foto: Profimedia

 

 

- Mislio sam da je najteže u životu kada izgubiš roditelje, ali nije. Najteže je kada izgubiš dete - rekao je jednom prilikom Travolta.

Par godina kasnije Keli saznaje da ima rak dojke. Dve godine se borila sa ovom opakom bolešću, a pričalo se kako je par napustio Sajentološku crkvu jer je ona savetovala samo alternativno lečenje.

Uprkos svim naporima, Keli nije uspela da se izbori sa bolešću, a DŽon ostaje da brine za njihovo dvoje dece: ćerku Elu i sina Bendžamina koji ima samo 12 godina.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".