Prema njenim rečima, smatrali su da je nepodobna da im postavlja pitanja.

- Događalo mi se da kada sam počinjala, da gosti moje emisije budu neljubazni prema meni, jer nisam imala ni poslovnog, a ni životnog iskustva. Doživela sam određena poniženja od strane gostiju koji su smatrali da možda nisam dorasla da razgovoravam sa njima, jer su oni mnogo uradili, a ja nisam i da možda neću moći da ispratim njihovu karijeru i postavim im adekvatna pitanja.

Za uspeh emisije "Nikad nije kasno", prema Draganinom mišljenju, zaslužni su pre svega prirodnost i suština.

Foto: V. Danilov

 

- Nema probe. Ti ljudi su uglavnom prvi put pred kamerama. Prvi put vide scenu, kamere, sve ono što emisije obuhvata. Nema foliranja. Toliko smo preplavljeni rijalitijima, da je njihova prirodnost suština ove emisije. Ovo je jedina porodična emisija koja je muzički odlično odrađena. Svi su veoma kompetentni u ovom takmičenju. Podelili su svoje priče i pružili život na tacni, zato je i ova emisija dobra, jer je istinita - kaže voditeljka.

Dragana kaže da nije izgubila veru u ljubav.

- Postoje uvek prave ljubavi, jer uvek postoje pravi ljudi. LJubavi nisu vezane za vreme, nego su vezane za osobu. Vezano su za to kako je vaspitana, kako je živela, kako je rasla i kako se razvijala. LJubav nema veze sa vekom kojim živimo ili vekom iza nas. Ako dobiješ ljubav, samim tim negde je i prirodno da je vratiš. To je svrha života. Verujem u ljubav na prvi pogled. I sve ljubavi koje su mi se događale, dešavale su se na prvi pogled.

(Blic)

BONUS VIDEO: